Coronavirus velt ook Beijing Motor Show

Coronavirus • De organisatie stelt de beurs uit “om de gezondheid en veiligheid van de bezoekers niet in het geding te brengen”.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Er is nog geen nieuwe datum bekendgemaakt. (Foto: Shutterstock)

De organisatie van de Beijing Motor Show heeft besloten het event uit te stellen. Dat meldt het vandaag. Het event zou eind april plaatsvinden. Eerder al werd de formule 1 race in Shanghai, die eveneens in april plaats had moeten vinden, uitgesteld. Ook de Automechanika in Vietnam werd afgelast.

De organisatie stelt de beurs uit “om de gezondheid en veiligheid van de bezoekers niet in het geding te brengen”. Er is nog geen nieuwe datum bekendgemaakt. Lees in ons dossier alles over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.

Veel fabrikanten en retailers in China houden de deuren nog gesloten. Vorige week gingen een aantal Porsche-dealervestigingen weer open, maar daar kwamen geen klanten opdagen, meldde Stefan van Herpen, de Nederlandse topman van Porsche Holding China. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Coronavirus velt ook Beijing Motor Show | Automotive Online

Coronavirus velt ook Beijing Motor Show

Coronavirus • De organisatie stelt de beurs uit “om de gezondheid en veiligheid van de bezoekers niet in het geding te brengen”.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Er is nog geen nieuwe datum bekendgemaakt. (Foto: Shutterstock)

De organisatie van de Beijing Motor Show heeft besloten het event uit te stellen. Dat meldt het vandaag. Het event zou eind april plaatsvinden. Eerder al werd de formule 1 race in Shanghai, die eveneens in april plaats had moeten vinden, uitgesteld. Ook de Automechanika in Vietnam werd afgelast.

De organisatie stelt de beurs uit “om de gezondheid en veiligheid van de bezoekers niet in het geding te brengen”. Er is nog geen nieuwe datum bekendgemaakt. Lees in ons dossier alles over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus.

Veel fabrikanten en retailers in China houden de deuren nog gesloten. Vorige week gingen een aantal Porsche-dealervestigingen weer open, maar daar kwamen geen klanten opdagen, meldde Stefan van Herpen, de Nederlandse topman van Porsche Holding China. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.