‘Die Wende’ in autowereld start ‘achter de muur’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
'Die Wende' in de autowereld start 'achter de muur'

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • JP

    Reeds lang loopt vw achter op electrificatie. Koreanen, Japanners voeren de boventoon in bereik en kwaliteit. Maar omdat Merkel er eenmaal een paar miljard op ingezet heeft??!! Het geeft te denken. Bovendien is nú al, de bestekkering bijna net zo duur als generieke brandstof. Mooie (marketing) naam trouwens, etron….Massa mensen of massa stroom?
    Gr. JP

‘Die Wende’ in autowereld start ‘achter de muur’ | Automotive Online

‘Die Wende’ in autowereld start ‘achter de muur’

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
'Die Wende' in de autowereld start 'achter de muur'

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • JP

    Reeds lang loopt vw achter op electrificatie. Koreanen, Japanners voeren de boventoon in bereik en kwaliteit. Maar omdat Merkel er eenmaal een paar miljard op ingezet heeft??!! Het geeft te denken. Bovendien is nú al, de bestekkering bijna net zo duur als generieke brandstof. Mooie (marketing) naam trouwens, etron….Massa mensen of massa stroom?
    Gr. JP