Luca de Meo nieuwe Renault-topman

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Luca de Meo werkte onder meer voor Seat. (Foto: Renault)

Luca de Meo is met ingang van juli dit jaar de nieuwe topman van Renault. Dat meldde het bedrijf gisteravond. De naam van De Meo werd al langer genoemd. Hij begon zijn carrière eveneens bij Renault en werkte daarna voor Fiat en de Volkswagen Group.

Interim-ceo Clotilde Delbos blijft tot juli in functie. Zij gaat door als plaatsvervangend ceo.

“De Meo is een groot strateeg en visionair. Zijn expertise en passie, maken hem van grote waarde voor de groep”, zegt Jean-Dominique Senard, voorzitter van de board of directors. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Luca de Meo nieuwe Renault-topman | Automotive Online

Luca de Meo nieuwe Renault-topman

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Luca de Meo werkte onder meer voor Seat. (Foto: Renault)

Luca de Meo is met ingang van juli dit jaar de nieuwe topman van Renault. Dat meldde het bedrijf gisteravond. De naam van De Meo werd al langer genoemd. Hij begon zijn carrière eveneens bij Renault en werkte daarna voor Fiat en de Volkswagen Group.

Interim-ceo Clotilde Delbos blijft tot juli in functie. Zij gaat door als plaatsvervangend ceo.

“De Meo is een groot strateeg en visionair. Zijn expertise en passie, maken hem van grote waarde voor de groep”, zegt Jean-Dominique Senard, voorzitter van de board of directors. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.