Fiat Chrysler trekt fusieplan Renault in

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Fiat Chrysler sluit deal met Aurora voor ontwikkeling autonome auto

  […] nog maar de Chrysler Pacifica minibusjes geleverd die Waymo ombouwt tot zelfrijdende taxi’s. De fusie die FCA in eerste instantie met Renault voorstelde was er deels dan ook op gericht om samen AV’s en elektrische auto’s te ontwikkelen, en […]

 • Automobielmanagement.nl > Analyse: Fiat Chrysler en PSA werken aan fusie

  […] Lees ook: Fiat Chrysler treks fusieplan Renault in […]

Fiat Chrysler trekt fusieplan Renault in | Automotive Online

Fiat Chrysler trekt fusieplan Renault in

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Fiat Chrysler sluit deal met Aurora voor ontwikkeling autonome auto

  […] nog maar de Chrysler Pacifica minibusjes geleverd die Waymo ombouwt tot zelfrijdende taxi’s. De fusie die FCA in eerste instantie met Renault voorstelde was er deels dan ook op gericht om samen AV’s en elektrische auto’s te ontwikkelen, en […]

 • Automobielmanagement.nl > Analyse: Fiat Chrysler en PSA werken aan fusie

  […] Lees ook: Fiat Chrysler treks fusieplan Renault in […]