Bosch koopt niet-leverende Italiaanse leverancier

Maarten Bokslag Maarten Bokslag

Dit meldt Bosch.

BMW moest de productie enkele dagen stilleggen door gebrek aan elektrische stuurhuizen, die worden geleverd door Bosch. Het ging om de productie van diverse modellen BMW in fabrieken in Duitsland, China, en Zuid-Afrika.

Inmiddels zijn de leveringen hervat en werkt BMW aan het inhalen van de productie.

Bosch gaf eerder al aan dat de problemen te wijten waren aan een Italiaanse toeleverancier van aluminiumdelen. Om de continuïteit van de productie te waarborgen neemt Bosch het Italiaanse familiebedrijf met 350 werknemers over.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.