VW te afhankelijk van leveranciers

Steven Don Steven Don
Ferdinand D

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jerry

    Tja de kosten van het gesjoemel moeten nu bij de leveranciers en klanten vandaan gehaald worden. Ze kunnen een Fordje doen. Toen Ford Volvo kocht en daarvoor te weinig geld hadden bedachten ze een heel goede simpele oplossing. Meteen de prijzen van alle onderdelen verdubbelen, zodat de bestaande klanten een gedeelte van de overnamen kosten betaalden. Ik wens de VW klanten succes met hun toekomstige onderhoud rekeningen!

VW te afhankelijk van leveranciers | Automotive Online

VW te afhankelijk van leveranciers

Martijn Roede Martijn Roede
Ferdinand D

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jerry

    Tja de kosten van het gesjoemel moeten nu bij de leveranciers en klanten vandaan gehaald worden. Ze kunnen een Fordje doen. Toen Ford Volvo kocht en daarvoor te weinig geld hadden bedachten ze een heel goede simpele oplossing. Meteen de prijzen van alle onderdelen verdubbelen, zodat de bestaande klanten een gedeelte van de overnamen kosten betaalden. Ik wens de VW klanten succes met hun toekomstige onderhoud rekeningen!