‘Vocht en hitte doen Takata-airbags de das om’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze week presenteerde de door tien autofabrikanten opgerichte Independent Testing Coalition, de uitkomst van 20 duizend uur testen en analyseren van Takata-airbags. Vocht en warmte blijken de grootste vijanden van het onderdeel. Beiden kunnen door een ontwerpfout ongehinderd binnendringen in het opblaasmechanisme en daar hun verwoestende werk doen aan de onderdelen en de chemicaliën die voor het opblazen van de airbag zorgen bij een ongeval.

Lees meer op Automotive Werkplaats.

‘Vocht en hitte doen Takata-airbags de das om’ | Automotive Online

‘Vocht en hitte doen Takata-airbags de das om’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze week presenteerde de door tien autofabrikanten opgerichte Independent Testing Coalition, de uitkomst van 20 duizend uur testen en analyseren van Takata-airbags. Vocht en warmte blijken de grootste vijanden van het onderdeel. Beiden kunnen door een ontwerpfout ongehinderd binnendringen in het opblaasmechanisme en daar hun verwoestende werk doen aan de onderdelen en de chemicaliën die voor het opblazen van de airbag zorgen bij een ongeval.

Lees meer op Automotive Werkplaats.