Historische auto’s Saab museum onder de hamer (fotogalerij en filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Rutger

  Altijd erg zonde dat zulke mooie verzamelingen moeten lijden onder een faillissement.

 • mike

  Ja erg zonde,ik zal dus ook nog zo lang als mogelijk trouw blijven aan het merk ,nu nog een9-5 aero estate en wie weet in de toekomst wat ouders ,bijvoorbeeld een 9000 aero ,of 900 classic want dat was en blijft kwaliteit.

 • Edwin Schütters

  Zonde, heb zojuist een plaatje van een 9.3 estate gekocht, ben altijd Saab liefhebber geweest. Bezit ook nog een Saab 9000 2.3 turbo, was destijd al een kanon en kun je nu nog mee voor komen rijden. Blijf het merk trouw heb al van alles gereden maar niets evenaard een SAAB.

 • Ruth Jacobus

  Zonde. Kunnen ze daar niet even mee wachten tot men weet of Saab nog een doorstart maakt bv Turkije

 • peppie

  Schande – ik zou heel beschaamd zijn om zweed te zijn op dit moment