Volkswagen DSG-versnellingsbak bereikt 3,5 miljoen stuks

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • jacko

    helaas vind ik het erg tegenvallen. als je in een file bij een rotonde aan komt rijden in zijn 2 dan staat die rottige dsg al in zijn 3 klaar, helaas wil je dan snel optrekken om de rotonde op te rijden en moet die ROT DSG naar zijn 1 wat echt ongelooflijk lang duurt. volgens mij zelfs een seconden ofzo, dan moet het turbotje van de diesel nog op gang komen. Dit duurt al met al gewoon veel en veel te lang.

  • wesley

    De DSG bakken rijden heel erg lekker en zijn vooral heel erg snel.
    @jacko, een conventionele automaat had hier waarschijnlijk nog meer last van gehad.
    als je “snel” uit een bocht wilt komen, tik hem dan zelf met de flippers even eentje terug.