BMW gaat motoren leveren aan Saab

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dit is een belangrijke stap voor Saab om een winstgevende, onafhankelijke premium autofabrikant te worden”, aldus Victor Muller, voorzitter van Saab Automobile bij het tekenen van het contract. “We gaan verder met het ontwikkelen van onze eigen technische expertise en blijven in de tussentijd samenwerken met de beste partners. Beide partijen staan open voor een uitbreiding van de samenwerking in de toekomst.”

BMW gaat motoren leveren aan Saab | Automotive Online

BMW gaat motoren leveren aan Saab

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dit is een belangrijke stap voor Saab om een winstgevende, onafhankelijke premium autofabrikant te worden”, aldus Victor Muller, voorzitter van Saab Automobile bij het tekenen van het contract. “We gaan verder met het ontwikkelen van onze eigen technische expertise en blijven in de tussentijd samenwerken met de beste partners. Beide partijen staan open voor een uitbreiding van de samenwerking in de toekomst.”