Spyker keldert op beurs na afketsen Saab-overname

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Arie

  Ik voel iets van censuur ….

 • Jelle van der Hoek

  Wat kan mij die koers van Spyker schelen! Denk eens aan de afsluiting van een tijdperk van één van de eigenzinnigste automerken. Je was vóór of tégen tegen het merk c.q. modellen. Ik wens alle SAAB medewerkers, van monteur tot DGA een goede toekomst. Jammer.

 • Ton Duine

  Probeer eerst Spijker eens serieus op de kaart te zetten, dan een project aan te gaan wat je niet overziet en zeker financieel NIET aankunt!!!!!!!!!!!

 • Philippe

  Veel sterkte aan alle Saab-dealers, ook omdat ze nog niet zolang geleden moesten investeren in corporate identity en het merk nu verdwijnt (omdat GM het merk jarenlang verwaarloost heeft) . Hopelijk vinden ze snel een ander kwaliteitsmerk om te verdelen.