JP.cars trotse sponsor Automotive Remarketing Event

Advertorial • JP.cars gelooft dat iedere automotive professional toegang moet hebben tot de meest betrouwbare en onafhankelijke occasion marktinformatie die beschikbaar is. Het fundament van wat we doen is betrouwbare (toekomstige) marktwaardes/restwaardes en courantheden van gebruikte auto’s bepalen. Want elke auto is uniek!
William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:
Foto: Marcel Cazemier

Voor het Automotive Remarketing Event, waar wij trotse sponsor van zijn, hebben we ook data gedeeld. Wil je hier meer over weten? Onze collega’s zijn aanwezig tijdens het evenement. Spreek ze gerust aan.

JP.cars trotse sponsor Automotive Remarketing Event | Automotive Online

JP.cars trotse sponsor Automotive Remarketing Event

Advertorial • JP.cars gelooft dat iedere automotive professional toegang moet hebben tot de meest betrouwbare en onafhankelijke occasion marktinformatie die beschikbaar is. Het fundament van wat we doen is betrouwbare (toekomstige) marktwaardes/restwaardes en courantheden van gebruikte auto’s bepalen. Want elke auto is uniek!
William Widjaja William Widjaja
• Laatste update:
Foto: Marcel Cazemier

Voor het Automotive Remarketing Event, waar wij trotse sponsor van zijn, hebben we ook data gedeeld. Wil je hier meer over weten? Onze collega’s zijn aanwezig tijdens het evenement. Spreek ze gerust aan.