Kennisbank | Techniek wint aan talent

Redactie Redactie
• Laatste update:

p6 kennisbank

Het gemiddelde dealerrendement steeg in het eerste kwartaal van 2017 van 1,27% naar 1,39%.

 

 

Hoogste nieuwe binnenkomers

Vorige week werd de eerste Automotive Leasemaatschappij Top 60 gepresenteerd. Het is voor het eerst dat Automotive een dusdanig uitgebreide lijst samenstelt en dat betekent veel nieuwkomers. Daarvan is Wevi / European Lease Company van Viscaal Automotive de hoogst genoteerde nieuwkomer. Leaseplan voert de lijst aan, gevolgd door Athlon Car Lease en Alphabet.

p6 nieuwverkoopToyota goud waard

schermafbeelding 2017 07 14 om 12.08.37In de lijst Top 100 Most Valuable Global Brands is Toyota met een 30e plaats de hoogste genoteerde autofabrikant. De waarde van het Japanse merk wordt geraamd op 28,7 miljard dollar, 3 procent minder dan vorig jaar. In de top 3 van automerken staan verder BMW en Mercedes-Benz. De merkwaarde van Tesla steeg naar 5,9 miljard dollar en daarmee haalde het merk onder andere het merk Land Rover in.

Zicht moet beterp6 kennisbank zichtmoetbeter

Noodremsystemen (AEBS) werken nog prima bij slecht zicht, hoewel ‘ietsje’ minder dan wanneer het zicht onbelemmerd is. Dit concludeert de ANWB op basis van eigen onderzoek. De ANWB testte of de noodremsystemen ook bij een vervuilde voorruit of bij zware regenval goed blijven functioneren. De conclusie is dat de geteste systemen zich door deze omstandigheden amper van de wijs laten brengen. Ondanks een sterk vervuilde voorruit werken de optische sensoren ‘opvallend goed’. De systemen moeten nog wel verder ont­wikkeld worden, vindt de bond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Kennisbank | Techniek wint aan talent | Automotive Online

Kennisbank | Techniek wint aan talent

Redactie Redactie
• Laatste update:

p6 kennisbank

Het gemiddelde dealerrendement steeg in het eerste kwartaal van 2017 van 1,27% naar 1,39%.

 

 

Hoogste nieuwe binnenkomers

Vorige week werd de eerste Automotive Leasemaatschappij Top 60 gepresenteerd. Het is voor het eerst dat Automotive een dusdanig uitgebreide lijst samenstelt en dat betekent veel nieuwkomers. Daarvan is Wevi / European Lease Company van Viscaal Automotive de hoogst genoteerde nieuwkomer. Leaseplan voert de lijst aan, gevolgd door Athlon Car Lease en Alphabet.

p6 nieuwverkoopToyota goud waard

schermafbeelding 2017 07 14 om 12.08.37In de lijst Top 100 Most Valuable Global Brands is Toyota met een 30e plaats de hoogste genoteerde autofabrikant. De waarde van het Japanse merk wordt geraamd op 28,7 miljard dollar, 3 procent minder dan vorig jaar. In de top 3 van automerken staan verder BMW en Mercedes-Benz. De merkwaarde van Tesla steeg naar 5,9 miljard dollar en daarmee haalde het merk onder andere het merk Land Rover in.

Zicht moet beterp6 kennisbank zichtmoetbeter

Noodremsystemen (AEBS) werken nog prima bij slecht zicht, hoewel ‘ietsje’ minder dan wanneer het zicht onbelemmerd is. Dit concludeert de ANWB op basis van eigen onderzoek. De ANWB testte of de noodremsystemen ook bij een vervuilde voorruit of bij zware regenval goed blijven functioneren. De conclusie is dat de geteste systemen zich door deze omstandigheden amper van de wijs laten brengen. Ondanks een sterk vervuilde voorruit werken de optische sensoren ‘opvallend goed’. De systemen moeten nog wel verder ont­wikkeld worden, vindt de bond.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.