Fiat gaat direct orderen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben met Turijn afgesproken dat Nederland als eerste markt kan overgaan tot een herintroductie van de Croma.” Dat betekent onder meer dat er een brede reclamecampagne komt.

Onderdeel van de herlancering is ook dat Fiat leasemaatschappijen de gelegenheid gaat bieden om de Croma direct bij de importeur te bestellen; de dealers leveren de auto’s normaal uit. Op termijn wordt er geëvalueerd of deze regeling al of niet verder wordt uitgebreid met andere modellen.

Fiat is pas het tweede merk dat leasemaatschappijen toestaat direct bij de importeur te bestellen; Toyota maakte ruim een jaar geleden als eerste afspraken over direct ordering met LeasePlan en later met ING Car Lease.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fiat gaat direct orderen | Automotive Online

Fiat gaat direct orderen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben met Turijn afgesproken dat Nederland als eerste markt kan overgaan tot een herintroductie van de Croma.” Dat betekent onder meer dat er een brede reclamecampagne komt.

Onderdeel van de herlancering is ook dat Fiat leasemaatschappijen de gelegenheid gaat bieden om de Croma direct bij de importeur te bestellen; de dealers leveren de auto’s normaal uit. Op termijn wordt er geëvalueerd of deze regeling al of niet verder wordt uitgebreid met andere modellen.

Fiat is pas het tweede merk dat leasemaatschappijen toestaat direct bij de importeur te bestellen; Toyota maakte ruim een jaar geleden als eerste afspraken over direct ordering met LeasePlan en later met ING Car Lease.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.