Congres wegens grote belangstelling verplaatst

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens het congres kijkt een dream team van sprekers naar de toekomst van de Nederlandse autosector. Ernst & Young schreef daarover de studie Automotive na 2010; de belangrijkste uitkomsten daarvan zullen tijdens het congres voor het eerst worden gepresenteerd. In vier scenario’s schetst Ernst & Young hoe de autowereld er over zeven jaar uit kan zien.

Voormalig minister Willem Vermeend behandelt tijdens het congres de economische verwachtingen op middellange termijn, terwijl marketeer Paul Postma de stelling verdedigt dat het klantgedrag nog nooit zo voorspelbaar is geweest als nu. Daarna presenteert Ernst & Young de vier scenario’s en de strategische opties voor spelers in retail & leasing en voor spelers uit de aftermarket.

Een aantal bekende branchegenoten zal reageren op wat Ernst & Young stelt. Onder hen Hans Blink (Athlon Car Lease), Luc van Bussel (Profile Tyrecenter), Berend Hulshoff (Louwman & Parqui), Aad van den Oever (1,2,3 Autoservice) en Jacob Stadig (VW/Audi-dealer Autohaas).

Hebt u ook interesse?
Zie www.automotive-online.nl/congres2004

P.S. Wie zich al heeft ingeschreven, krijgt volgende week een schriftelijk bevestiging plus routebeschrijving toegestuurd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.