Opel en Renault slaan terug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar dealers (en hun importeurs) laten zich de kaas niet zomaar van het brood eten: zowel Opel als Renault verwachten binnen enkele weken service level agreements af te sluiten met een aantal grote leasemaatschappijen, waaronder de top drie. Opvallend in de overeenkomsten is dat leasemaatschappijen een bonus krijgen over de werkplaatsomzet die ze bij de dealers brengen. Daar staat tegenover dat ook banden, ruiten, vervangend vervoer en eenvoudige schades naar de dealers gestuurd zullen worden, aldus een van de onderhandelaars.

Zie verder Automotive 8, die morgen verschijnt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.