Ford levert trainingsauto’s aan Innovam

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De auto’s worden ingezet door Innovam en Autoniveau, voor hun technische trainingen. (Foto: Ford Nederland)

Ford Nederland en Innovam gaan nauw met elkaar samenwerken voor technische trainingen. Het opleidingsinstituut heeft dertien nieuwe hybride Ford’s Fiesta aangekocht zodat met de modernste technieken kan wordt getraind, zo melden Ford Nederland en Innovam.

De auto’s worden door Innovam en Autoniveau ingezet voor hun technische trainingen. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën en systemen en worden voor uiteenlopende trainingen ingezet: van elektrificatie (HEV) tot rij-assistentietechnologie en de modernste motortechnologieën. Innovam gaat de nieuwe auto’s onder andere in voor het trainen van studenten op moderne voertuigtechniek; AutoNiveau voor hun praktijktrainingen voor vaktechnici.

Aandrijflijn

Ook heeft Ford Nederland recent zijn trainingsprogramma geheel opnieuw ingericht. In het nieuwe programma spelen onder meer de vereiste kwalificaties op het gebied van auto’s met een geëlektrificeerde aandrijflijn een nog grotere rol.

Begin deze maand maakte Innovam de overname bekend van visualisatiebedrijf Zwartlicht.

Ford levert trainingsauto’s aan Innovam | Automotive Online

Ford levert trainingsauto’s aan Innovam

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
De auto’s worden ingezet door Innovam en Autoniveau, voor hun technische trainingen. (Foto: Ford Nederland)

Ford Nederland en Innovam gaan nauw met elkaar samenwerken voor technische trainingen. Het opleidingsinstituut heeft dertien nieuwe hybride Ford’s Fiesta aangekocht zodat met de modernste technieken kan wordt getraind, zo melden Ford Nederland en Innovam.

De auto’s worden door Innovam en Autoniveau ingezet voor hun technische trainingen. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën en systemen en worden voor uiteenlopende trainingen ingezet: van elektrificatie (HEV) tot rij-assistentietechnologie en de modernste motortechnologieën. Innovam gaat de nieuwe auto’s onder andere in voor het trainen van studenten op moderne voertuigtechniek; AutoNiveau voor hun praktijktrainingen voor vaktechnici.

Aandrijflijn

Ook heeft Ford Nederland recent zijn trainingsprogramma geheel opnieuw ingericht. In het nieuwe programma spelen onder meer de vereiste kwalificaties op het gebied van auto’s met een geëlektrificeerde aandrijflijn een nog grotere rol.

Begin deze maand maakte Innovam de overname bekend van visualisatiebedrijf Zwartlicht.