Eurorepar Car Service sluit zich aan bij Brink montagepartner programma

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:
Eurorepar biedt vijf jaar garantie op Brink-trekhaken. (Foto: Eurorepar)

Alle bijna vijftig nieuwe Eurorepar Car Service vestigingen zijn Brink montagepartner geworden. Dit montagepartner programma is een samenwerking tussen trekhaakfabrikant Brink en montagebedrijven die trekhaken inbouwen. De samenwerking richt zich op het gebruik van Brink trekhaken en kabelsets, maar ook op het uitwisselen van kennis.

Bovendien mogen Brink montagepartners exclusief 5 jaar garantie geven op Brink trekhaken en kabelsets. De verwachting is dat het aantal montagepartners binnen Eurorepar nog verder zal groeien het komende jaar. Eurorepar is de universele garageformule van autofabrikant Stellantis.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.