Fource opent nieuw pand in Breda

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
De namen van Fource en (moederbedrijf) LKQ staan voor het eerst gezamenlijk zichtbaar op de voorgevel. (Foto: Fource)

Fource heeft gister zijn nieuwe pand geopend op het industrieterrein van Minervum in Breda. Zo meldt Fource in een persbericht. De nieuwe vestiging moet dit jaar de locaties aan de Konijnenberg en de Fatimastraat in Breda vervangen. Alle medewerkers van deze locaties verhuizen mee naar het nieuwe bedrijfspand.

“Met dit pand tonen wij dat we de partner voor nu én de toekomst zijn en zetten wij ons bedrijf in Breda op de kaart”, aldus Antwan van Esch, commercieel manager bij Fource. Het pand heeft een magazijnoppervlakte van 10 duizend vierkanter meter. Fource heeft hier een voorraad die bestaat uit 40 duizend referenties aan automaterialen en vloeistoffen en 8.500 referenties banden.

Automaterialenleverancier Fource is ook druk bezig met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs. Dit pand moet eind 2021 in gebruik worden genomen. Dan worden de activiteiten van de distributiecentra in Amsterdam, Hoevelaken, Schiedam en Venlo gefaseerd overgezet naar dit CDC (centraal distributiecentrum).

Onlangs nog presenteerde Fource zijn nieuwe concept: Autobandenpartner om autobedrijven te ondersteunen bij de verkoop van autobanden. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Fource opent nieuw pand in Breda | Automotive Online

Fource opent nieuw pand in Breda

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
De namen van Fource en (moederbedrijf) LKQ staan voor het eerst gezamenlijk zichtbaar op de voorgevel. (Foto: Fource)

Fource heeft gister zijn nieuwe pand geopend op het industrieterrein van Minervum in Breda. Zo meldt Fource in een persbericht. De nieuwe vestiging moet dit jaar de locaties aan de Konijnenberg en de Fatimastraat in Breda vervangen. Alle medewerkers van deze locaties verhuizen mee naar het nieuwe bedrijfspand.

“Met dit pand tonen wij dat we de partner voor nu én de toekomst zijn en zetten wij ons bedrijf in Breda op de kaart”, aldus Antwan van Esch, commercieel manager bij Fource. Het pand heeft een magazijnoppervlakte van 10 duizend vierkanter meter. Fource heeft hier een voorraad die bestaat uit 40 duizend referenties aan automaterialen en vloeistoffen en 8.500 referenties banden.

Automaterialenleverancier Fource is ook druk bezig met de bouw van een nieuw distributiecentrum in Berkel en Rodenrijs. Dit pand moet eind 2021 in gebruik worden genomen. Dan worden de activiteiten van de distributiecentra in Amsterdam, Hoevelaken, Schiedam en Venlo gefaseerd overgezet naar dit CDC (centraal distributiecentrum).

Onlangs nog presenteerde Fource zijn nieuwe concept: Autobandenpartner om autobedrijven te ondersteunen bij de verkoop van autobanden. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.