Brezan neemt Bucar Parts over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Brezan heeft Bucar Parts overgenomen. (Foto: Brezan)

Brezan Autoparts heeft Bucar Parts in Asse overgenomen. Zo meldt Alliance Automotive Group Benelux, waar Brezan toe behoort, vandaag in een persbericht.

Door de overname van Bucar Parts beschikt Brezan nu over 21 vestigingen in België en 100 in Nederland. “Met deze overname zetten we de volgende stap naar een landelijk dekking netwerk”, aldus Marc Vanbergen, general manager Brezan Autoparts. 

Bucar Parts gaat door onder de naam Brezan Autoparts, ook de 16 medewerkers gaan mee in de overname. “Individuele grossiers staan voor enorme uitdagingen: oprukkende digitalisering, veranderende mobiliteit, elektrificatie van wagenparken. Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden en te kunnen blijven groeien, is aansluiting bij een grote, internationale organisatie een voorwaarde,” aldus Bjorn van Cauwenberghe, directeur Bucar Parts.

Eerder werd bekend dat Brezan Autoparts, onderdeel van Alliance Automotive Groep Benelux, is op 1 juli toegetreden tot Group Auto België.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Brezan neemt Bucar Parts over | Automotive Online

Brezan neemt Bucar Parts over

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Brezan heeft Bucar Parts overgenomen. (Foto: Brezan)

Brezan Autoparts heeft Bucar Parts in Asse overgenomen. Zo meldt Alliance Automotive Group Benelux, waar Brezan toe behoort, vandaag in een persbericht.

Door de overname van Bucar Parts beschikt Brezan nu over 21 vestigingen in België en 100 in Nederland. “Met deze overname zetten we de volgende stap naar een landelijk dekking netwerk”, aldus Marc Vanbergen, general manager Brezan Autoparts. 

Bucar Parts gaat door onder de naam Brezan Autoparts, ook de 16 medewerkers gaan mee in de overname. “Individuele grossiers staan voor enorme uitdagingen: oprukkende digitalisering, veranderende mobiliteit, elektrificatie van wagenparken. Om deze uitdagingen het hoofd te kunnen bieden en te kunnen blijven groeien, is aansluiting bij een grote, internationale organisatie een voorwaarde,” aldus Bjorn van Cauwenberghe, directeur Bucar Parts.

Eerder werd bekend dat Brezan Autoparts, onderdeel van Alliance Automotive Groep Benelux, is op 1 juli toegetreden tot Group Auto België.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.