Snap-on accusoldeerbout ‘binnen 15 seconden klaar voor gebruik’

Snap-on • De soldeerbout kan volgens het bedrijf onder elke hoek werken en heeft drie temperatuurinstellingen
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Snap-on)

Snap-on Tools komt met een accusoldeerbout die volgens het bedrijf binnen 15 seconden klaar is voor gebruik: de 14,4 Volt microlithium CTSG861DB.

De soldeerbout kan, zo stelt Snap-on Tools, onder elke hoek werken en heeft drie temperatuurinstellingen: 230 graden, 343 graden en 399 graden. Op de laagste stand heeft het apparaat een werktijd van 45 minuten. Verder beschikt de soldeerbout over led-lampen om het werkgebied te verlichten.

Snap-on benadrukt verder dat het soldeerapparaat lichtgewicht is ‘wat langdurig gebruik mogelijk maakt zonder vermoeidheid te veroorzaken’. De soldeerbout wordt als losse unit geleverd en bevat geen accu en lader. Deze moeten apart worden aangeschaft.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Snap-on accusoldeerbout ‘binnen 15 seconden klaar voor gebruik’ | Automotive Online

Snap-on accusoldeerbout ‘binnen 15 seconden klaar voor gebruik’

Snap-on • De soldeerbout kan volgens het bedrijf onder elke hoek werken en heeft drie temperatuurinstellingen
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Snap-on)

Snap-on Tools komt met een accusoldeerbout die volgens het bedrijf binnen 15 seconden klaar is voor gebruik: de 14,4 Volt microlithium CTSG861DB.

De soldeerbout kan, zo stelt Snap-on Tools, onder elke hoek werken en heeft drie temperatuurinstellingen: 230 graden, 343 graden en 399 graden. Op de laagste stand heeft het apparaat een werktijd van 45 minuten. Verder beschikt de soldeerbout over led-lampen om het werkgebied te verlichten.

Snap-on benadrukt verder dat het soldeerapparaat lichtgewicht is ‘wat langdurig gebruik mogelijk maakt zonder vermoeidheid te veroorzaken’. De soldeerbout wordt als losse unit geleverd en bevat geen accu en lader. Deze moeten apart worden aangeschaft.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.