Automotive Livestream met Van der Hoeven (Fource): ‘De echte ondernemers staan nu op’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Wat is de impact van de coronacrisis op de Nederlandse automotive aftermarket? We spraken hier in onze Livestream over met Johan van der Hoeven, directeur bij onderdelenleverancier Fource. Dat er veel minder nieuwe auto’s worden geproduceerd, betekent dat mensen langer met hun huidige auto doorrijden: en dat is goed nieuws voor de werkplaats. Er is echter niet alleen goed nieuws: het aantal mensen dat naar het autobedrijf gaat, is nu wel lager. “De volledige impact van deze crisis wordt pas veel later duidelijk.”

Vanmiddag in de Livestream gaan we met Johan van der Hoeven op deze ontwikkelingen in. De livestream is hieronder te bekijken of via ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Automotive Livestream met Van der Hoeven (Fource): ‘De echte ondernemers staan nu op’ | Automotive Online

Automotive Livestream met Van der Hoeven (Fource): ‘De echte ondernemers staan nu op’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Wat is de impact van de coronacrisis op de Nederlandse automotive aftermarket? We spraken hier in onze Livestream over met Johan van der Hoeven, directeur bij onderdelenleverancier Fource. Dat er veel minder nieuwe auto’s worden geproduceerd, betekent dat mensen langer met hun huidige auto doorrijden: en dat is goed nieuws voor de werkplaats. Er is echter niet alleen goed nieuws: het aantal mensen dat naar het autobedrijf gaat, is nu wel lager. “De volledige impact van deze crisis wordt pas veel later duidelijk.”

Vanmiddag in de Livestream gaan we met Johan van der Hoeven op deze ontwikkelingen in. De livestream is hieronder te bekijken of via ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.