LKQ/Sator koopt MPM Oil

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
MPM was al jaren hoofdleverancier voor Sator (Foto: MPM)

LKQ heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van MPM International Oil Company om een 100 procent belang te nemen in het bedrijf. MPM is voor LKQ in meerdere Europese landen (Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië) al hoofdleverancier voor oliën en vloeistoffen. Dat meldt het bedrijf vandaag.

MPM is door de huidige aandeelhouders Michiel van Wilgen en Peter van der Meer opgericht in 1994 en heeft zijn fabriek en kantoor sinds 2007 in Delft. Het bedrijf groeide volgens LKQ in de afgelopen vijf jaar meer dan 100 procent en investeerde vooral in internationale expansie: het exporteert momenteel naar meer dan 50 landen. De huidige directie van MPM zal de verdere (internationale) expansie van MPM gaan leiden met Michiel van Wilgen als managing director.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

LKQ/Sator koopt MPM Oil | Automotive Online

LKQ/Sator koopt MPM Oil

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
MPM was al jaren hoofdleverancier voor Sator (Foto: MPM)

LKQ heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van MPM International Oil Company om een 100 procent belang te nemen in het bedrijf. MPM is voor LKQ in meerdere Europese landen (Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië) al hoofdleverancier voor oliën en vloeistoffen. Dat meldt het bedrijf vandaag.

MPM is door de huidige aandeelhouders Michiel van Wilgen en Peter van der Meer opgericht in 1994 en heeft zijn fabriek en kantoor sinds 2007 in Delft. Het bedrijf groeide volgens LKQ in de afgelopen vijf jaar meer dan 100 procent en investeerde vooral in internationale expansie: het exporteert momenteel naar meer dan 50 landen. De huidige directie van MPM zal de verdere (internationale) expansie van MPM gaan leiden met Michiel van Wilgen als managing director.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.