Varun Laroyia nieuwe ceo LKQ Europe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Varun Laroyia. (Foto: LKQ)

Varun Laroyia is met ingang van september de nieuwe ceo van onderdelenreus LKQ Europe. Dat meldt het bedrijf vandaag. 

Laroyia volgt Arnd Franz op, die ceo wordt van onderdelenfabrikant Mahle. Franz werkte 3 jaar voor LKQ en was afkomstig van Mahle. Laroyia werkt sinds 2017 bij LKQ. Hij was onder meer executive vice president and chief financial officer. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Varun Laroyia nieuwe ceo LKQ Europe | Automotive Online

Varun Laroyia nieuwe ceo LKQ Europe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Varun Laroyia. (Foto: LKQ)

Varun Laroyia is met ingang van september de nieuwe ceo van onderdelenreus LKQ Europe. Dat meldt het bedrijf vandaag. 

Laroyia volgt Arnd Franz op, die ceo wordt van onderdelenfabrikant Mahle. Franz werkte 3 jaar voor LKQ en was afkomstig van Mahle. Laroyia werkt sinds 2017 bij LKQ. Hij was onder meer executive vice president and chief financial officer. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.