Kwart miljoen euro boete voor Millingse slopers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt dagblad De Gelderlander.

De vader kreeg vier jaar celstraf en acht jaar beroepsontzegging opgelegd. De zoon kreeg twee jaar cel. Daarnaast moeten zij respectievelijk 117 duizend euro en 90 duizend euro boete betalen. Dat bepaalde de Rechtbank van Arnhem gisteren.

Twee jaar geleden voerde justitie een grote inval uit bij het demontagebedrijf. Daarbij werden in totaal 225 auto’s en 18 duizend onderdelen in beslag genomen. De politie vond in het bedrijf 8,5 kilo amfetamine, veertien kilo wiet, meer dan duizend wietplanten en twee wapens, aldus De Gelderlander.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.