Boek nu uw stand op de Equip Auto 2015!

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Equip Auto is dit jaar het enige Europese internationale automotive event voor alle voertuigen. De beurs richt zich niet alleen op de autobranche maar ook zal er aanbod zijn voor motoren en vrachtauto’s. Deelnemen aan de beurs is zeer interessant voor bedrijven die zaken willen ontwikkelen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Een derde van de bezoekers is afkomstig van buiten Frankrijk. De standhouders van de beurs komen van overal ter wereld. In 2013 waren 45 landen vertegenwoordigd en waren er 20 landen paviljoens.

Gratis diensten
De beurs biedt deelnemende exposanten veel extra gratis diensten om de beursdeelname tot een succes te maken. Via een online platform is het mogelijk om, voorafgaand aan de beurs, business-to-business meetings te plannen op de stands. Daarnaast worden er voor de bezoekers thematische looproutes op plattegronden beschikbaar gesteld met daarop de exposanten die relevant zijn wanneer men gericht op zoek is naar bepaalde producten. Uiteraard is er ook een App beschikbaar voor de Smart Phone en tablet.

De eerste vier dagen van de beurs staat de Equip Auto elke dag in het teken van een ander land. Officiële delegaties en inkopers/distributeurs uit deze landen komen naar Parijs om exposanten te ontmoeten. Dinsdag staat in het teken van Algerije, woensdag is gereserveerd voor Tunesië, vrijdag voor Marokko. Extra bijzonder is de themadag die zich richt op Polen (vrijdag), een land met zeer grote afzetmogelijkheden en grote importbehoefte.

Remarketing
De veranderende markt vraagt om nieuwe onderwerpen die op de beurs te sprake zullen komen. Remarketing is één van de elementen die in de spotlights staan tijdens de Equip Auto. Naast reparatie en onderhoud zullen autobedrijven zich meer moeten gaan focussen op de verkoop van occasions. De beurs wil de bezoekende onderhoudsbedrijven en carrosserie-bouwers helpen bij het verbreden van hun diensten ten behoeve van de verkoop van gebruikte auto’s.

Ook de Carwash zal speciale aandacht krijgen, met name de verschillende franchiseconcepten zullen onder de loep worden genomen. Uiteraard blijven de belangrijkste pijlers van de beurs Onderdelen en Equipment maar met de uitbreiding met de categorie Diensten waaronder Carwash wordt geplaatst beantwoordt de Equip Auto aan de wensen van bezoekers en exposanten.

Innovation Awards
Traditiegetrouw vormen de Innovation Awards een belangrijk onderdeel van de beurs. Aan de exposanten wordt gevraagd om een dossier met een innovatief product in te dienen. Vervolgens selecteert een vakjury van 80 journalisten de winnaars die op beurs hun innovaties mogen tentoonstellen in een speciaal opgezet paviljoen.

Meer informatie
De inschrijvingen voor de stands van de Equip Auto lopen voor op schema. Ook vanuit Nederland wordt een goede opkomst verwacht. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website: www.equipauto.com.

Voor bedrijven die met name geïnteresseerd zijn in de Noord-Afrikaanse markt heeft de Equip Auto sinds 2006 de Equip Auto Algeria opgezet in Algiers, Algerije. De beurs trekt ieder jaar steeds meer internationale exposanten. De komende editie is van 2 t/m 5 maart 2015. www.equipauto-algeria.net.

Wilt u meer informatie over deelname aan de Equip Auto of Equip Auto Algeria, neem dan, voor kosteloze begeleiding, contact op met Promosalons Nederland, Cynthia Kuijper/Estelle Pollet. 020-4620020.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Boek nu uw stand op de Equip Auto 2015! | Automotive Online

Boek nu uw stand op de Equip Auto 2015!

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Equip Auto is dit jaar het enige Europese internationale automotive event voor alle voertuigen. De beurs richt zich niet alleen op de autobranche maar ook zal er aanbod zijn voor motoren en vrachtauto’s. Deelnemen aan de beurs is zeer interessant voor bedrijven die zaken willen ontwikkelen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Een derde van de bezoekers is afkomstig van buiten Frankrijk. De standhouders van de beurs komen van overal ter wereld. In 2013 waren 45 landen vertegenwoordigd en waren er 20 landen paviljoens.

Gratis diensten
De beurs biedt deelnemende exposanten veel extra gratis diensten om de beursdeelname tot een succes te maken. Via een online platform is het mogelijk om, voorafgaand aan de beurs, business-to-business meetings te plannen op de stands. Daarnaast worden er voor de bezoekers thematische looproutes op plattegronden beschikbaar gesteld met daarop de exposanten die relevant zijn wanneer men gericht op zoek is naar bepaalde producten. Uiteraard is er ook een App beschikbaar voor de Smart Phone en tablet.

De eerste vier dagen van de beurs staat de Equip Auto elke dag in het teken van een ander land. Officiële delegaties en inkopers/distributeurs uit deze landen komen naar Parijs om exposanten te ontmoeten. Dinsdag staat in het teken van Algerije, woensdag is gereserveerd voor Tunesië, vrijdag voor Marokko. Extra bijzonder is de themadag die zich richt op Polen (vrijdag), een land met zeer grote afzetmogelijkheden en grote importbehoefte.

Remarketing
De veranderende markt vraagt om nieuwe onderwerpen die op de beurs te sprake zullen komen. Remarketing is één van de elementen die in de spotlights staan tijdens de Equip Auto. Naast reparatie en onderhoud zullen autobedrijven zich meer moeten gaan focussen op de verkoop van occasions. De beurs wil de bezoekende onderhoudsbedrijven en carrosserie-bouwers helpen bij het verbreden van hun diensten ten behoeve van de verkoop van gebruikte auto’s.

Ook de Carwash zal speciale aandacht krijgen, met name de verschillende franchiseconcepten zullen onder de loep worden genomen. Uiteraard blijven de belangrijkste pijlers van de beurs Onderdelen en Equipment maar met de uitbreiding met de categorie Diensten waaronder Carwash wordt geplaatst beantwoordt de Equip Auto aan de wensen van bezoekers en exposanten.

Innovation Awards
Traditiegetrouw vormen de Innovation Awards een belangrijk onderdeel van de beurs. Aan de exposanten wordt gevraagd om een dossier met een innovatief product in te dienen. Vervolgens selecteert een vakjury van 80 journalisten de winnaars die op beurs hun innovaties mogen tentoonstellen in een speciaal opgezet paviljoen.

Meer informatie
De inschrijvingen voor de stands van de Equip Auto lopen voor op schema. Ook vanuit Nederland wordt een goede opkomst verwacht. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website: www.equipauto.com.

Voor bedrijven die met name geïnteresseerd zijn in de Noord-Afrikaanse markt heeft de Equip Auto sinds 2006 de Equip Auto Algeria opgezet in Algiers, Algerije. De beurs trekt ieder jaar steeds meer internationale exposanten. De komende editie is van 2 t/m 5 maart 2015. www.equipauto-algeria.net.

Wilt u meer informatie over deelname aan de Equip Auto of Equip Auto Algeria, neem dan, voor kosteloze begeleiding, contact op met Promosalons Nederland, Cynthia Kuijper/Estelle Pollet. 020-4620020.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.