Spoedbijeenkomst over afzeggingen Autovak update

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens deze bijeenkomst wordt bekeken of er nog een oplossing gevonden kan worden voor dit probleem. “We hebben dit echt niet aan zien komen, tot nu toe hadden we 82 procent van de beurs verkocht en waren er opties voor nog 10 procent. Ik heb er begrip voor dat het op dit moment moeilijk is op de markt, maar ik heb er geen begrip voor dat er geen overleg is gevoerd voordat het besluit door deze groep is genomen,” aldus beursorganisator Fernand Molenschot.

Op dit moment zijn vijf van de zeven annuleringen officieel binnengekomen bij de organisatie. Volgens Molenschot wordt de AutovakRAI niet geannuleerd.

Fernand Molenschot heeft vanavond laten weten dat er geen bijeenkomst is geweest. De exposanten konden niet op deze korte termijn aanwezig zijn. Voorlopig is er nog geen nieuwe datum geprikt voor een bijeenkomst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Spoedbijeenkomst over afzeggingen Autovak update | Automotive Online

Spoedbijeenkomst over afzeggingen Autovak update

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tijdens deze bijeenkomst wordt bekeken of er nog een oplossing gevonden kan worden voor dit probleem. “We hebben dit echt niet aan zien komen, tot nu toe hadden we 82 procent van de beurs verkocht en waren er opties voor nog 10 procent. Ik heb er begrip voor dat het op dit moment moeilijk is op de markt, maar ik heb er geen begrip voor dat er geen overleg is gevoerd voordat het besluit door deze groep is genomen,” aldus beursorganisator Fernand Molenschot.

Op dit moment zijn vijf van de zeven annuleringen officieel binnengekomen bij de organisatie. Volgens Molenschot wordt de AutovakRAI niet geannuleerd.

Fernand Molenschot heeft vanavond laten weten dat er geen bijeenkomst is geweest. De exposanten konden niet op deze korte termijn aanwezig zijn. Voorlopig is er nog geen nieuwe datum geprikt voor een bijeenkomst.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.