Automotive Trade Show springt in gat AutovakRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt Autokompas, het vakblad voor de aftermarket. 

Brink, die eerder ook verantwoordelijk was voor schadevakbeurs Crash, organiseert de beurs samen met Roel Koek. Brink: “Er is beslist plaats voor een internationale vakbeurs in de Benelux. Maar dan wel alleen met importeurs, fabrikanten en organisaties met landelijke dekking. De complete automotive branche als deelnemer.”

De huidige automotive vakbeurzen zijn volgens Brink populair met hoofdzakelijk grossiers als standhouder. “Op de Automotive Trade Show 2014 zijn juist geen grossiers vertegenwoordigd. Juist daar maken we het verschil.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Automotive Trade Show springt in gat AutovakRAI | Automotive Online

Automotive Trade Show springt in gat AutovakRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit meldt Autokompas, het vakblad voor de aftermarket. 

Brink, die eerder ook verantwoordelijk was voor schadevakbeurs Crash, organiseert de beurs samen met Roel Koek. Brink: “Er is beslist plaats voor een internationale vakbeurs in de Benelux. Maar dan wel alleen met importeurs, fabrikanten en organisaties met landelijke dekking. De complete automotive branche als deelnemer.”

De huidige automotive vakbeurzen zijn volgens Brink populair met hoofdzakelijk grossiers als standhouder. “Op de Automotive Trade Show 2014 zijn juist geen grossiers vertegenwoordigd. Juist daar maken we het verschil.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.