Weet precies welke bedrijven hun wagenpark willen uitbreiden

Brand story • Benieuwd naar de omvang van het wagenpark bij MKB-bedrijven? Wil je weten welke bedrijven meer dan 20 personenwagens hebben of welk percentage van hun wagenpark elektrisch is? Company.info biedt je deze waardevolle inzichten en helpt marketing- en salesprofessionals in de automotive sector aan B2B-leads met een hoge kans op succes.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
Foto: Company.info

Onze Fleet & Mobility Data biedt uitgebreide, betrouwbare informatie om jouw marktpotentieel te bepalen. Zo weet je precies welke bedrijven:

 • Een wagenpark hebben van meer dan 20 personenwagens.
 • Bedrijfswagens van 9 jaar of ouder bezitten.
 • Zich bevinden in milieuzones en verouderde bedrijfswagens gebruiken.

Vind de bedrijven die het beste passen bij jouw propositie

Met Company.info krijg je toegang tot de meest recente en uitgebreide gegevens over wagenparken in Nederland. Je ontdekt eenvoudig welk type bedrijf het beste past bij jouw aanbod en in welke regio’s en branches nieuwe kansen liggen.

 • Creëer een actueel en compleet markt- en klantbeeld.
 • Identificeer nauwkeurig je doelgroep.
 • Verbeter de conversieratio van je B2B-campagnes.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je klaar om diepgaand inzicht te krijgen in elk wagenpark in Nederland en nieuwe groeikansen te ontdekken? Bezoek onze website en ontdek hoe onze Fleet & Mobility Data jouw bedrijf kan helpen groeien.

Of vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Company.info?

Company.info biedt actuele informatie over ruim 3 miljoen bedrijven in Nederland. Denk hierbij aan financiële gegevens, concernstructuren, informatie over bestuurders en wagenparkinformatie. Onze data is niet alleen uitgebreid en actueel, maar ook specifiek afgestemd op de behoeften van de automotive branche. Door gebruik te maken van onze inzichten, kun je niet alleen je doelgroep beter begrijpen, maar ook effectiever benaderen en je concurrentie voorblijven.

Kijk voor meer informatie op de website of LinkedIn.

Weet precies welke bedrijven hun wagenpark willen uitbreiden | Automotive Online

Weet precies welke bedrijven hun wagenpark willen uitbreiden

Brand story • Benieuwd naar de omvang van het wagenpark bij MKB-bedrijven? Wil je weten welke bedrijven meer dan 20 personenwagens hebben of welk percentage van hun wagenpark elektrisch is? Company.info biedt je deze waardevolle inzichten en helpt marketing- en salesprofessionals in de automotive sector aan B2B-leads met een hoge kans op succes.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
Foto: Company.info

Onze Fleet & Mobility Data biedt uitgebreide, betrouwbare informatie om jouw marktpotentieel te bepalen. Zo weet je precies welke bedrijven:

 • Een wagenpark hebben van meer dan 20 personenwagens.
 • Bedrijfswagens van 9 jaar of ouder bezitten.
 • Zich bevinden in milieuzones en verouderde bedrijfswagens gebruiken.

Vind de bedrijven die het beste passen bij jouw propositie

Met Company.info krijg je toegang tot de meest recente en uitgebreide gegevens over wagenparken in Nederland. Je ontdekt eenvoudig welk type bedrijf het beste past bij jouw aanbod en in welke regio’s en branches nieuwe kansen liggen.

 • Creëer een actueel en compleet markt- en klantbeeld.
 • Identificeer nauwkeurig je doelgroep.
 • Verbeter de conversieratio van je B2B-campagnes.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je klaar om diepgaand inzicht te krijgen in elk wagenpark in Nederland en nieuwe groeikansen te ontdekken? Bezoek onze website en ontdek hoe onze Fleet & Mobility Data jouw bedrijf kan helpen groeien.

Of vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Company.info?

Company.info biedt actuele informatie over ruim 3 miljoen bedrijven in Nederland. Denk hierbij aan financiële gegevens, concernstructuren, informatie over bestuurders en wagenparkinformatie. Onze data is niet alleen uitgebreid en actueel, maar ook specifiek afgestemd op de behoeften van de automotive branche. Door gebruik te maken van onze inzichten, kun je niet alleen je doelgroep beter begrijpen, maar ook effectiever benaderen en je concurrentie voorblijven.

Kijk voor meer informatie op de website of LinkedIn.