Sander Borsten nieuwe directeur Vereniging Zakelijke Rijders

VZR • Borsten is afkomstig van ANWB.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Sander Borsten. (Foto: VZR).

Sander Borsten is per direct aangesteld als nieuwe directeur van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Dat maakt de vereniging bekend in een persbericht.

Borsten volgt Mariska Hustings op, die in verband met haar gezondheid niet kan werken. Borsten is afkomstig van ANWB, waar hij de afgelopen tien jaar werkzaam was. Borsten was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de franchiseformule ANWB-Rijopleidingen in Nederland. Volgens VZR-voorzitter Jan van Delft helpt de aanstelling van Borsten mee aan de “verdere professionalisering” van de organisatie.

Borsten vertelt trots te zijn. “Ik verwacht dat het belang van de vereniging nog relevanter wordt omdat de uitdagingen voor de zakelijke rijders alleen maar groter gaan worden binnen de ontwikkelingen van duurzame mobiliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan, regelgeving en belastingen, verkeerscongestie, reiskostenbeheer, digitalisering en flexibiliteit in mobiliteitsbehoeften”, aldus Borsten.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Sander Borsten nieuwe directeur Vereniging Zakelijke Rijders | Automotive Online

Sander Borsten nieuwe directeur Vereniging Zakelijke Rijders

VZR • Borsten is afkomstig van ANWB.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Sander Borsten. (Foto: VZR).

Sander Borsten is per direct aangesteld als nieuwe directeur van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Dat maakt de vereniging bekend in een persbericht.

Borsten volgt Mariska Hustings op, die in verband met haar gezondheid niet kan werken. Borsten is afkomstig van ANWB, waar hij de afgelopen tien jaar werkzaam was. Borsten was daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de franchiseformule ANWB-Rijopleidingen in Nederland. Volgens VZR-voorzitter Jan van Delft helpt de aanstelling van Borsten mee aan de “verdere professionalisering” van de organisatie.

Borsten vertelt trots te zijn. “Ik verwacht dat het belang van de vereniging nog relevanter wordt omdat de uitdagingen voor de zakelijke rijders alleen maar groter gaan worden binnen de ontwikkelingen van duurzame mobiliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan, regelgeving en belastingen, verkeerscongestie, reiskostenbeheer, digitalisering en flexibiliteit in mobiliteitsbehoeften”, aldus Borsten.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.