Nederlander De Weerd wint Europese smart mobilityprijs

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Pim de Weerd (Foto: Cindy Bakker).

Pim de Weerd, mobiliteitsmanager bij Philips, is vandaag tijdens de Fleet Europe Summit gekroond tot Smart Mobility Manager of the Year. “Dit is een extra stimulans om vast te houden aan onze transformatie van vloot naar mobiliteitsmanagement”, zei De Weerd in een reactie tijdens het online evenement.

De prijs Smart Mobility Manager of the Year award wordt uitgereikt aan een mobiliteitsmanager die een innovatief mobiliteitsbeleid uitrolt. Vorige week besprak De Weerd de strategie van Philips al tijdens het Automotive Online Leasing Event. “Pim de Weerd heeft succesvol verschillende mobiliteitsprojecten in onder andere China, Nederland en de Verenigde Staten opgezet, waarbij diverse initiatieven zoals mobiliteitskaarten, autodelen en e-biking worden gecombineerd”, aldus de jury.Lees ook het interview met Pim de Weerd in Flee&Mobility 2-2020: Op zoek naar de Bol.com in mobiliteit.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Nederlander De Weerd wint Europese smart mobilityprijs | Automotive Online

Nederlander De Weerd wint Europese smart mobilityprijs

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Pim de Weerd (Foto: Cindy Bakker).

Pim de Weerd, mobiliteitsmanager bij Philips, is vandaag tijdens de Fleet Europe Summit gekroond tot Smart Mobility Manager of the Year. “Dit is een extra stimulans om vast te houden aan onze transformatie van vloot naar mobiliteitsmanagement”, zei De Weerd in een reactie tijdens het online evenement.

De prijs Smart Mobility Manager of the Year award wordt uitgereikt aan een mobiliteitsmanager die een innovatief mobiliteitsbeleid uitrolt. Vorige week besprak De Weerd de strategie van Philips al tijdens het Automotive Online Leasing Event. “Pim de Weerd heeft succesvol verschillende mobiliteitsprojecten in onder andere China, Nederland en de Verenigde Staten opgezet, waarbij diverse initiatieven zoals mobiliteitskaarten, autodelen en e-biking worden gecombineerd”, aldus de jury.Lees ook het interview met Pim de Weerd in Flee&Mobility 2-2020: Op zoek naar de Bol.com in mobiliteit.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.