Leon Kimman projectmanager bij Vinacles

Vinacles • Kimman was  oprichter van Mivar, dat deel uitmaakt van Vinacles.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Leon Kimman en Maarten Slagtveld (foto: Vinacles)

Leon Kimman is per 1 november als projectmanager in dienst getreden bij Vinacles. Vinacles is sinds vorig jaar de naam van de gefuseerde bedrijven Mivar Group, VDC en CarTalk International met zusterbedrijven A2SP en GoRemarketing.

In het verleden was Leon als oprichter en directeur/eigenaar betrokken bij Mivar Group. Daar werkte hij 19 jaar, tot hij in 2018 zelfstandig consultant werd. Als externe projectmanager deed hij afgelopen jaar al diverse opdrachten voor Vinacles.

“Mijn ervaring én de met de algemeen directeur Maarten Slagveld gedeelde visie heeft mij tot deze stap doen besluiten”, vertelt Kimman. “In heb de medewerkers allemaal leren kennen en voelt het als een warm bad om nu als collega met deze fijne mensen verder te gaan.

Goede match

Ook Maarten Slagtveld, ceo van Vinacles, toont zich tevreden: “De ambitie en visie van Vinacles gecombineerd met de kennis, kunde en drive van Leon heeft het afgelopen jaar tot een goede match geleid. Vinacles kon zo het Garage Management Platform verder vormgeven.”

Vinacles levert RDW-diensten (A2SP), im- en exportdienstverlening (VDC), onderhoudsdata en garagemanagement en fleetmanagmentsoftware (Mivar), (voertuig)datadiensten (Cartalk International) en een occasion- en remarketingplatform (via joint venture UCC, dat onder eigen naam blijft opereren).

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Leon Kimman projectmanager bij Vinacles | Automotive Online

Leon Kimman projectmanager bij Vinacles

Vinacles • Kimman was  oprichter van Mivar, dat deel uitmaakt van Vinacles.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Leon Kimman en Maarten Slagtveld (foto: Vinacles)

Leon Kimman is per 1 november als projectmanager in dienst getreden bij Vinacles. Vinacles is sinds vorig jaar de naam van de gefuseerde bedrijven Mivar Group, VDC en CarTalk International met zusterbedrijven A2SP en GoRemarketing.

In het verleden was Leon als oprichter en directeur/eigenaar betrokken bij Mivar Group. Daar werkte hij 19 jaar, tot hij in 2018 zelfstandig consultant werd. Als externe projectmanager deed hij afgelopen jaar al diverse opdrachten voor Vinacles.

“Mijn ervaring én de met de algemeen directeur Maarten Slagveld gedeelde visie heeft mij tot deze stap doen besluiten”, vertelt Kimman. “In heb de medewerkers allemaal leren kennen en voelt het als een warm bad om nu als collega met deze fijne mensen verder te gaan.

Goede match

Ook Maarten Slagtveld, ceo van Vinacles, toont zich tevreden: “De ambitie en visie van Vinacles gecombineerd met de kennis, kunde en drive van Leon heeft het afgelopen jaar tot een goede match geleid. Vinacles kon zo het Garage Management Platform verder vormgeven.”

Vinacles levert RDW-diensten (A2SP), im- en exportdienstverlening (VDC), onderhoudsdata en garagemanagement en fleetmanagmentsoftware (Mivar), (voertuig)datadiensten (Cartalk International) en een occasion- en remarketingplatform (via joint venture UCC, dat onder eigen naam blijft opereren).

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.