Albert van Selst verlaat Louwman Group

Louwman Group • Van Selst was lid van de groepsdirectie en algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services bij Louwman Group.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Albert van Selst (foto: Louwman)

Albert van Selst heeft per 1 november afscheid genomen van het bedrijf. Hij werkte er 11 jaar, meest recent als lid van de groepsdirectie en algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services. Dat meldt Louwman Group.  Het is nog niet bekendgemaakt wie hem gaat opvolgen.

Van Selst begon bij Alcredis (inmiddels Toyota Louwman Financial Services), waar hij in 2013 werd aangesteld als algemeen directeur. Samen met het team in Vianen heeft Van Selst een “positieve invloed gehad op de samenwerking met dealers, de kredietportefeuille geoptimaliseerd en met de importeurs nieuwe, succesvolle producten geïntroduceerd, zoals Private Flex Lease”, schrijft het bedrijf.

In 2018 werd Van Selst lid van de groepsdirectie als algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services.

“Met veel trots en genoegen kijk ik terug op de afgelopen jaren en de behaalde resultaten”, zegt Van Selst. “De persoonlijke contacten hebben altijd een bijzondere betekenis voor mij gehad. Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken aan de familie Louwman voor het in mij gestelde vertrouwen. Het was een eer om deel uit te maken van dit prachtige familiebedrijf.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Albert van Selst verlaat Louwman Group | Automotive Online

Albert van Selst verlaat Louwman Group

Louwman Group • Van Selst was lid van de groepsdirectie en algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services bij Louwman Group.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Albert van Selst (foto: Louwman)

Albert van Selst heeft per 1 november afscheid genomen van het bedrijf. Hij werkte er 11 jaar, meest recent als lid van de groepsdirectie en algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services. Dat meldt Louwman Group.  Het is nog niet bekendgemaakt wie hem gaat opvolgen.

Van Selst begon bij Alcredis (inmiddels Toyota Louwman Financial Services), waar hij in 2013 werd aangesteld als algemeen directeur. Samen met het team in Vianen heeft Van Selst een “positieve invloed gehad op de samenwerking met dealers, de kredietportefeuille geoptimaliseerd en met de importeurs nieuwe, succesvolle producten geïntroduceerd, zoals Private Flex Lease”, schrijft het bedrijf.

In 2018 werd Van Selst lid van de groepsdirectie als algemeen directeur Mobility Financial & Customer Services.

“Met veel trots en genoegen kijk ik terug op de afgelopen jaren en de behaalde resultaten”, zegt Van Selst. “De persoonlijke contacten hebben altijd een bijzondere betekenis voor mij gehad. Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken aan de familie Louwman voor het in mij gestelde vertrouwen. Het was een eer om deel uit te maken van dit prachtige familiebedrijf.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.