Vincent Jorritsma nieuwe ceo Toyota Louwman Financial Services

Toyota Louwman • Hij volgt na 10 jaar Albert van Selst op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Vincent Jorritsma. (Foto: Louwman)

Vincent Jorritsma wordt per 1 mei aangesteld als nieuwe ceo van Toyota Louwman Financial Services. Hij volgt daarmee Albert van Selst op, die na 10 jaar zijn werkzaamheden voor Louwman Group verder voortzet door zich te richten op de zakelijke markt. Dat maakt Louwman bekend middels een persbericht.

Volgens het persbericht vond Van Selst dit een goed moment om zijn verantwoordelijkheden over te dragen aangezien het partnership tussen Louwman en Toyota Financial Services sinds 1 februari een feit is. Jorritsma, sinds 2021 operationeel directeur van Toyota Louwman Financial Services (TLFS) en eerder verantwoordelijk voor de transformatie van Nimag, richt zich met TLFS op het vergroten van de marktpositie en het versterken van de organisatie.

“Komende jaren focust TLFS zich op sterke groei door middel van klantvriendelijkheid, digitale innovatieve financiële producten, in combinatie met een vereenvoudigde samenwerking met onze dealers”, aldus Vincent Jorritsma.

Zakelijke markt

Met bijzonder veel plezier heb ik de afgelopen 10 jaar gewerkt aan de groei en  professionalisering van Toyota Louwman Financial Services (voorheen Alcredis)”, stelt Van Selst. “Ik kijk  er naar uit mij te gaan richten op het strategische thema zakelijke markt en het bedienen van  klanten binnen deze markt. Een mooie uitdaging waar ik graag mijn energie in steek. 

Vincent Jorritsma nieuwe ceo Toyota Louwman Financial Services | Automotive Online

Vincent Jorritsma nieuwe ceo Toyota Louwman Financial Services

Toyota Louwman • Hij volgt na 10 jaar Albert van Selst op.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Vincent Jorritsma. (Foto: Louwman)

Vincent Jorritsma wordt per 1 mei aangesteld als nieuwe ceo van Toyota Louwman Financial Services. Hij volgt daarmee Albert van Selst op, die na 10 jaar zijn werkzaamheden voor Louwman Group verder voortzet door zich te richten op de zakelijke markt. Dat maakt Louwman bekend middels een persbericht.

Volgens het persbericht vond Van Selst dit een goed moment om zijn verantwoordelijkheden over te dragen aangezien het partnership tussen Louwman en Toyota Financial Services sinds 1 februari een feit is. Jorritsma, sinds 2021 operationeel directeur van Toyota Louwman Financial Services (TLFS) en eerder verantwoordelijk voor de transformatie van Nimag, richt zich met TLFS op het vergroten van de marktpositie en het versterken van de organisatie.

“Komende jaren focust TLFS zich op sterke groei door middel van klantvriendelijkheid, digitale innovatieve financiële producten, in combinatie met een vereenvoudigde samenwerking met onze dealers”, aldus Vincent Jorritsma.

Zakelijke markt

Met bijzonder veel plezier heb ik de afgelopen 10 jaar gewerkt aan de groei en  professionalisering van Toyota Louwman Financial Services (voorheen Alcredis)”, stelt Van Selst. “Ik kijk  er naar uit mij te gaan richten op het strategische thema zakelijke markt en het bedienen van  klanten binnen deze markt. Een mooie uitdaging waar ik graag mijn energie in steek.