Van Moof strikt Kwikfit als servicepartner

Kwikfit • Kwikfit richt zich steeds meer op e-mobliteit.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Kwikfit)

Kwikfit gaat samenwerken met e-bike producent Van Moof. De werkplaatsketen is daarmee een officiële gecertificeerde servicepartner voor Van Moof. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Klanten van Van Moof kunnen in de app van de e-bike producent een afspraak inplannen bij Kwikfit.

De samenwerking volgt op een pilot aan de Amsterdamse Overtoom van Kwikfit. Vanwege het positieve resultaat wordt de capaciteit nu stap voor stap uitgebreid, zowel in Amsterdam, als in Den Haag en Utrecht. In de loop van de tijd zal de service nog verder worden uitgebreid en kunnen klanten met een Van Moof-fiets in heel Nederland terecht bij een e-bike servicepunt.

E-bike service points

Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van verschillende elektrische voertuigen, van elektrische auto’s tot e-bikes. Onlangs maakte de Kwikfit bekend de onderhoudspartner van e-scooterfabrikant Cake te worden.

Vorig jaar lanceerde het onderhoudsbedrijf zijn e-bike serviceconcept in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Eerder deze maand maakte KwikFit bekend dat het e-bike concept wordt uitgebreid naar zes nieuwe steden, namelijk Groningen, Amersfoort, Gouda, Tilburg, Nijmegen en Enschede. Het uiteindelijke doel is om bij alle 165 filialen een e-bike service point op te zetten.

Eerder al, in april 2022, opende Kwikfit de eerste vestiging voor onderhoud aan elektrische auto’s en in oktober werd Kwikfit onderhoudspartner voor Nio. “We willen een belangrijke speler zijn in e-mobility in de breedste zin van het woord en deze samenwerking is weer een belangrijke stap in deze strategie”, aldus Pieter Bikker, sinds maart 2022 E-mobility director bij Kwikfit.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Van Moof strikt Kwikfit als servicepartner | Automotive Online

Van Moof strikt Kwikfit als servicepartner

Kwikfit • Kwikfit richt zich steeds meer op e-mobliteit.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Kwikfit)

Kwikfit gaat samenwerken met e-bike producent Van Moof. De werkplaatsketen is daarmee een officiële gecertificeerde servicepartner voor Van Moof. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Klanten van Van Moof kunnen in de app van de e-bike producent een afspraak inplannen bij Kwikfit.

De samenwerking volgt op een pilot aan de Amsterdamse Overtoom van Kwikfit. Vanwege het positieve resultaat wordt de capaciteit nu stap voor stap uitgebreid, zowel in Amsterdam, als in Den Haag en Utrecht. In de loop van de tijd zal de service nog verder worden uitgebreid en kunnen klanten met een Van Moof-fiets in heel Nederland terecht bij een e-bike servicepunt.

E-bike service points

Kwikfit heeft sinds 2022 de bakens verzet richting e-mobility en richt zich steeds meer op het onderhoud van verschillende elektrische voertuigen, van elektrische auto’s tot e-bikes. Onlangs maakte de Kwikfit bekend de onderhoudspartner van e-scooterfabrikant Cake te worden.

Vorig jaar lanceerde het onderhoudsbedrijf zijn e-bike serviceconcept in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Eerder deze maand maakte KwikFit bekend dat het e-bike concept wordt uitgebreid naar zes nieuwe steden, namelijk Groningen, Amersfoort, Gouda, Tilburg, Nijmegen en Enschede. Het uiteindelijke doel is om bij alle 165 filialen een e-bike service point op te zetten.

Eerder al, in april 2022, opende Kwikfit de eerste vestiging voor onderhoud aan elektrische auto’s en in oktober werd Kwikfit onderhoudspartner voor Nio. “We willen een belangrijke speler zijn in e-mobility in de breedste zin van het woord en deze samenwerking is weer een belangrijke stap in deze strategie”, aldus Pieter Bikker, sinds maart 2022 E-mobility director bij Kwikfit.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.