Autoschade Nillessen in Groesbeek failliet

Faillissement. • Het bedrijf was eind vorig jaar al drastisch ingekrompen.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Autoschade Nillessen in Groesbeek is failliet verklaard. Dit blijkt uit het insolventieregister. De oorzaak is een grote belastingschuld, vertelt curator Reinier Pijls aan Automotive. Hij werkt voor Poelmann van den Broek advocaten in Nijmegen.

Nillessen Autoschade bestond sinds 1990. Tot eind 2021 was het aangesloten bij A.A.S. en kort daarna werd het bedrijfspand verkocht. De medewerkers waren toen al afgevloeid. Volgens de curator ging het bedrijf daarna in sterk afgeslankte vorm door op een andere locatie in Groesbeek. De ondernemer heeft nu zelf faillissement aangevraagd, vertelt Pijls. “Als reden gaf hij op dat er een belastingschuld was die niet gesaneerd kon worden. Dat leidde tot het faillissement.”

De curator is nog aan het onderzoeken of Autoschade Nillessen kan worden doorgestart. De website van het bedrijf is echter uit de lucht.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Autoschade Nillessen in Groesbeek failliet | Automotive Online

Autoschade Nillessen in Groesbeek failliet

Faillissement. • Het bedrijf was eind vorig jaar al drastisch ingekrompen.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Autoschade Nillessen in Groesbeek is failliet verklaard. Dit blijkt uit het insolventieregister. De oorzaak is een grote belastingschuld, vertelt curator Reinier Pijls aan Automotive. Hij werkt voor Poelmann van den Broek advocaten in Nijmegen.

Nillessen Autoschade bestond sinds 1990. Tot eind 2021 was het aangesloten bij A.A.S. en kort daarna werd het bedrijfspand verkocht. De medewerkers waren toen al afgevloeid. Volgens de curator ging het bedrijf daarna in sterk afgeslankte vorm door op een andere locatie in Groesbeek. De ondernemer heeft nu zelf faillissement aangevraagd, vertelt Pijls. “Als reden gaf hij op dat er een belastingschuld was die niet gesaneerd kon worden. Dat leidde tot het faillissement.”

De curator is nog aan het onderzoeken of Autoschade Nillessen kan worden doorgestart. De website van het bedrijf is echter uit de lucht.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.