Auto-abonnement Lynk & Co 18 procent duurder

Lynk&Co • Het maandtarief stijgt met 100 euro naar 650 euro.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
(foto: Lynk&Co)

Lynk & Co heeft het tarief van het auto-abonnement met 18 procent verhoogd. Ook worden sinds kort afsluitkosten berekend van 200 euro. Het abonnement kost nu 650 euro per maand, op basis van 1.250 kilometer per maand. Dit blijkt uit de website van Lynk & Co.

Lynk & Co werd in 2021 op de Europese markt geïntroduceerd als een abonnement: voor 500 euro per maand had je een Lynk & Co 01 voor de deur staan. Een jaar geleden werd het tarief verhoogd tot 550 euro per maand.

Inmiddels is het ook mogelijk de auto te kopen of te leasen.

Het merk van de Chinese fabrikant Geely is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en Italië. Naar eigen zeggen had het in april dit jaar 200 duizend abonnementen in de EU afgesloten.

Vorige week merkte occasiondatabedrijf Indicata op dat een groot deel van de handelsvoorraad gebruikte Lynk&Co’s niet te koop wordt aangeboden.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Auto-abonnement Lynk & Co 18 procent duurder | Automotive Online

Auto-abonnement Lynk & Co 18 procent duurder

Lynk&Co • Het maandtarief stijgt met 100 euro naar 650 euro.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
(foto: Lynk&Co)

Lynk & Co heeft het tarief van het auto-abonnement met 18 procent verhoogd. Ook worden sinds kort afsluitkosten berekend van 200 euro. Het abonnement kost nu 650 euro per maand, op basis van 1.250 kilometer per maand. Dit blijkt uit de website van Lynk & Co.

Lynk & Co werd in 2021 op de Europese markt geïntroduceerd als een abonnement: voor 500 euro per maand had je een Lynk & Co 01 voor de deur staan. Een jaar geleden werd het tarief verhoogd tot 550 euro per maand.

Inmiddels is het ook mogelijk de auto te kopen of te leasen.

Het merk van de Chinese fabrikant Geely is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en Italië. Naar eigen zeggen had het in april dit jaar 200 duizend abonnementen in de EU afgesloten.

Vorige week merkte occasiondatabedrijf Indicata op dat een groot deel van de handelsvoorraad gebruikte Lynk&Co’s niet te koop wordt aangeboden.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.