Achtergrond | Lightyear strandt in zicht van eerste grote deals

Lightyear • De zonneautofabrikant zat de tweede helft van 2022 permanent krap bij kas. Nadat duidelijk werd dat potentiële productiepartners – zoals VDL – niet op korte termijn instapten, kon het bedrijf een (deel)faillissement niet ontlopen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Valmet)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Achtergrond | Lightyear strandt in zicht van eerste grote deals | Automotive Online

Achtergrond | Lightyear strandt in zicht van eerste grote deals

Lightyear • De zonneautofabrikant zat de tweede helft van 2022 permanent krap bij kas. Nadat duidelijk werd dat potentiële productiepartners – zoals VDL – niet op korte termijn instapten, kon het bedrijf een (deel)faillissement niet ontlopen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(Foto: Valmet)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.