Mercedes-Benz begint tweede jaarhelft met sterke groei

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Mercedes-Benz begint tweede jaarhelft met sterke groei
Britta Seeger, Vorstandsmitglied der Daimler AG, verantwortlich für Vertrieb Mercedes-Benz Cars Britta Seeger, Member of the Board of Management of Daimler AG, responsible for Mercedes-Benz Cars Sales

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > BMW ziet verkopen elektrische auto’s teruglopen

    […] BMW heeft in juli met 157.062 exemplaren 1,8 procent meer auto’s verkocht dan een jaar eerder. Met die lichte groei blijft BMW echter ver achter aardsconcurrent Mercedes-Benz dat zoals gemeld een sprong maakte met bijna dertien procent naar 188.857 verkochte auto’s.  […]

Mercedes-Benz begint tweede jaarhelft met sterke groei | Automotive Online

Mercedes-Benz begint tweede jaarhelft met sterke groei

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Mercedes-Benz begint tweede jaarhelft met sterke groei
Britta Seeger, Vorstandsmitglied der Daimler AG, verantwortlich für Vertrieb Mercedes-Benz Cars Britta Seeger, Member of the Board of Management of Daimler AG, responsible for Mercedes-Benz Cars Sales

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > BMW ziet verkopen elektrische auto’s teruglopen

    […] BMW heeft in juli met 157.062 exemplaren 1,8 procent meer auto’s verkocht dan een jaar eerder. Met die lichte groei blijft BMW echter ver achter aardsconcurrent Mercedes-Benz dat zoals gemeld een sprong maakte met bijna dertien procent naar 188.857 verkochte auto’s.  […]