Interview | Bestelauto van het Jaar 2024: Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz • De Mercedes-Benz eCitan werd in november uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2024. De elektrische besteller pakte de overwinning onder meer vanwege zijn uitrusting, goede rijeigenschappen en de kwaliteit van het retailnetwerk.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: Marcel Cazemier)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Interview | Bestelauto van het Jaar 2024: Mercedes-Benz eCitan | Automotive Online

Interview | Bestelauto van het Jaar 2024: Mercedes-Benz eCitan

Mercedes-Benz • De Mercedes-Benz eCitan werd in november uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2024. De elektrische besteller pakte de overwinning onder meer vanwege zijn uitrusting, goede rijeigenschappen en de kwaliteit van het retailnetwerk.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(Foto: Marcel Cazemier)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.