Tesla toch weer 408 miljoen in het rood

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Tesla toch weer 408 miljoen in het rood

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Leon Wonnink

  Tesla premium? Verre van!
  En daarnaast is de after sales toe aan een update/upgrade.
  Helaas kan dat niet “over the air”.

 • Automobielmanagement.nl > Productiebaas Straubel van Tesla stapt op

  […] vertrek van één van de grondleggers komt net nadat Tesla teleurstellende kwartaalcijfers heeft aangekondigd. Die leidde weer eens tot een koersval van dit keer 11 procent van het aandeel Tesla op Wall […]

Tesla toch weer 408 miljoen in het rood | Automotive Online

Tesla toch weer 408 miljoen in het rood

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Tesla toch weer 408 miljoen in het rood

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Leon Wonnink

  Tesla premium? Verre van!
  En daarnaast is de after sales toe aan een update/upgrade.
  Helaas kan dat niet “over the air”.

 • Automobielmanagement.nl > Productiebaas Straubel van Tesla stapt op

  […] vertrek van één van de grondleggers komt net nadat Tesla teleurstellende kwartaalcijfers heeft aangekondigd. Die leidde weer eens tot een koersval van dit keer 11 procent van het aandeel Tesla op Wall […]