Export personenauto’s met 10% gedaald

Steven Don Steven Don
Export personenauto’s met 10% gedaald

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jerry

  De grote kans op drama om in NL een tweedehands auto te kopen begint gelukkig bekent te worden. NL is het enigste land in de EU dat geen bouwjaar op het kenteken heeft staan. Koop je in NL een auto van denk je 2 jaar oud krijg je bij registratie in een ander EU land 4 jaar oud op je kenteken. Veel NL importeurs kopen oude stok auto`s bij andere importeurs die al jaren ergens op een terrein hebben staan rotten die ze vervolgens als nieuw in NL verkopen. Heerlijk die handel met datum van eerste afgifte. Het is echt van de zotte dat een NL-er niet het bouwjaar van auto mag weten.

 • Jan Peters

  Kleine auto\’s? Zijn eerder ex lease B-segmenters met dieselmotor die met hoge km-stand geexporteerd worden.

Export personenauto’s met 10% gedaald | Automotive Online

Export personenauto’s met 10% gedaald

Martijn Roede Martijn Roede
Export personenauto’s met 10% gedaald

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jerry

  De grote kans op drama om in NL een tweedehands auto te kopen begint gelukkig bekent te worden. NL is het enigste land in de EU dat geen bouwjaar op het kenteken heeft staan. Koop je in NL een auto van denk je 2 jaar oud krijg je bij registratie in een ander EU land 4 jaar oud op je kenteken. Veel NL importeurs kopen oude stok auto`s bij andere importeurs die al jaren ergens op een terrein hebben staan rotten die ze vervolgens als nieuw in NL verkopen. Heerlijk die handel met datum van eerste afgifte. Het is echt van de zotte dat een NL-er niet het bouwjaar van auto mag weten.

 • Jan Peters

  Kleine auto\’s? Zijn eerder ex lease B-segmenters met dieselmotor die met hoge km-stand geexporteerd worden.