Renault-Nissan verkoopt dubbel zoveel EV’s als Tesla

Martijn Roede Martijn Roede
Hoe een EV onverwacht duur kan uitpakken

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • piet zeeuw

    ik begrijp dat Tesla geen commentaar geeft, zij fabriceren kennelijk auto,s om geld te verbranden van goed gelovige investeerders, pas op voor de klap de luchtballon kan ieder moment uit elkaar spatten.

Renault-Nissan verkoopt dubbel zoveel EV’s als Tesla | Automotive Online

Renault-Nissan verkoopt dubbel zoveel EV’s als Tesla

Martijn Roede Martijn Roede
Hoe een EV onverwacht duur kan uitpakken

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • piet zeeuw

    ik begrijp dat Tesla geen commentaar geeft, zij fabriceren kennelijk auto,s om geld te verbranden van goed gelovige investeerders, pas op voor de klap de luchtballon kan ieder moment uit elkaar spatten.