Piet Bochane overleden

Steven Don Steven Don
Piet Bochane overleden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Hans Warmenhoven

  Gecondoleerd familie Bochane en medewerkers met dit grote verlies. Zijn te vroege dood, niet helemaal onverwacht, komt toch als een schok. Een harde werker met een goed gevoel voor de balans tussen zaken en prive, een sociale schakel in velerlei opzichten. In mijn rol als business consultant vanuit AkzoNobel tbv de autoschade activiteiten en Renault heb ik hem vele jaren mee mogen maken en een beetje meesturen aan de ontwikkeling van de bedrijven. Langs Veenendaal rijdend staat “Bochane” altijd in herinnering. Sterkte in de komende tijd aan allen die zich hierbij betrokken weten.

 • Dik Som

  Als oud medewerker bij Renault Nederland heb ik Piet altijd als een fijne, eerlijke en betrouwbare collega ervaren. Mijn condoleances voor de familie en medewerkers van het bedrijf. Dik Som

Piet Bochane overleden | Automotive Online

Piet Bochane overleden

Martijn Roede Martijn Roede
Piet Bochane overleden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Hans Warmenhoven

  Gecondoleerd familie Bochane en medewerkers met dit grote verlies. Zijn te vroege dood, niet helemaal onverwacht, komt toch als een schok. Een harde werker met een goed gevoel voor de balans tussen zaken en prive, een sociale schakel in velerlei opzichten. In mijn rol als business consultant vanuit AkzoNobel tbv de autoschade activiteiten en Renault heb ik hem vele jaren mee mogen maken en een beetje meesturen aan de ontwikkeling van de bedrijven. Langs Veenendaal rijdend staat “Bochane” altijd in herinnering. Sterkte in de komende tijd aan allen die zich hierbij betrokken weten.

 • Dik Som

  Als oud medewerker bij Renault Nederland heb ik Piet altijd als een fijne, eerlijke en betrouwbare collega ervaren. Mijn condoleances voor de familie en medewerkers van het bedrijf. Dik Som