VW bedrijfswagens verkopen goed

Steven Don Steven Don
VW bedrijfswagens verkopen goed

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Frank Mars

    Toch wel een vreemd bericht; Automobielmanagment meldt in mei dat de Europesche bestelautomarkt met 18% gegroeid is tot en met april. Volkswagen zegt 8% gegroeid te zijn, dat is dus minder marktaandeel

VW bedrijfswagens verkopen goed | Automotive Online

VW bedrijfswagens verkopen goed

Martijn Roede Martijn Roede
VW bedrijfswagens verkopen goed

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Frank Mars

    Toch wel een vreemd bericht; Automobielmanagment meldt in mei dat de Europesche bestelautomarkt met 18% gegroeid is tot en met april. Volkswagen zegt 8% gegroeid te zijn, dat is dus minder marktaandeel