Verkoopprognose Aumacon 400.000, RAI/Bovag stelt eind maart bij

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • H. Warmenhoven

    eindelijk wat meer realisme in de voorspelling. we moeten elkaar geen negativiteit aanpraten, maar een teveel aan positiviteit wordt door de werkelijkheid achterhaalt en leidt tot teleurstelling, die je over jezelf hebt afgeroepen. de branche is toe aan betere resultaten te beginnen bij verkoop en inruil. ondertussen drijven we op de kurk van rep. en onderdelen!
    we zijn er nog niet, verzet de bakens nu het nog kan!