Toyota schikt voor 1,1 miljard rechtszaak in VS

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan

    Ik twijfel aan de oprechtheid van alle schadeclaims aan Toyota.
    Er is heel veel (wetenschappelijk) onderzoek gedaan. Zodra bekend werd dat er een probleem met de auto’s zou kunnen zijn, verviervoudigde het aantal claims. Hoezo eerlijk claimen????
    Verder bleek ook dat er tijdens het “op hol” slaan ook andere beïnvloedende factoren een rol speelden van niet opletten tot in slaap vallen, afgeleid door kinderen etc. Lekker makkelijk om dan een automerk te dagen. Ik heb bij al die claims geen goed gevoel overgehouden. Misschien behoort dit bij de mentaliteit van de gemiddelde (Toyota ) rijder. Laten we het niet hopen.