Toyota en Lexus scoren in J.D. Power betrouwbaarheidsonderzoek

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Monique Bakx

    Ik weet helemaal niets van marktonderzoeken maar als ik dit soort berichten lees, dan neem ik ze altijd met een kilo zout. Als je niet alle auto’s kunt of wilt onderzoeken en categorieën maakt, dan kun je de categorie altijd zó maken dat jouw auto er als beste uitkomt.