Krachten HTAS, ATC en HTAC gebundeld in AutomotiveNL

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • D.J.Oude Elferink

    Op zich een goede zaak om de automotive activiteiten te bundelen echter als oud voorzitter van Holland Automotive en oud bestuurslid ATC blijf ik mijn zorg houden over de belangen behartiging van het MKB.

Krachten HTAS, ATC en HTAC gebundeld in AutomotiveNL | Automotive Online

Krachten HTAS, ATC en HTAC gebundeld in AutomotiveNL

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • D.J.Oude Elferink

    Op zich een goede zaak om de automotive activiteiten te bundelen echter als oud voorzitter van Holland Automotive en oud bestuurslid ATC blijf ik mijn zorg houden over de belangen behartiging van het MKB.