Saab-verkopen in Zweden in mineur

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ivar Volder

  Gaat dit over registraties of over geschreven orders. In beide gevallen kan de markt mijns inziens nooit zo snel reageren op het overnamenieuws. Volgend kwartaal zou het er wel al wat beter uit moeten zien. Ik ben oprecht benieuwd.

 • Hooghiemstra

  Nu gaat t nog goed met Volvo in Zweden…maar nu Volvo van Chinezen is geworden ben benieuwd of de Zweden ook nog dat vertrouwen blijven schenken.

 • Ton van zon

  Beetje jammer dat de redactie van een gerenomeerd vakblad zich leent voor stemmingmakerijen ben het eens met de heer Volder dat er in iedergeval pas na het volgende kwartaal en eigenlijk pas als de nieuwe 9-5 leverbaar is een voorzichtige conclusie getrokken kan worden.
  als Saab dealer ben je misschien een beetje gekleurd maar dat neemt niet weg dat er zeer positief gereageerd wordt op het nieuwe Saab en dat er toch een Nederlandse ondernemer in geslaagd is een dergelijk bedrijf over te nemen en zo als het er nu naar uit ziet nieuw elan en toekomst perspectief te bieden. en dat zomaar vanuit nederlandse bodem.
  daar kun je respect voor hebben.